miercuri, 29 ianuarie 2014

Tendințe în modă și machiaj în anul 2014

            Odată cu intrarea în noul an avem șansa de a ne reinventa garderoba și de a ne face remarcate, adoptând noile tendințe, desigur. Deși anul acesta se va miza pe un machiaj mai natural, poate doar accent pe buze, nu putem afirma același lucru și despre modă. Dimpotrivă, nevoia de a ne face remarcate este mai evidentă, de aceea marii designeri ne propun combinații inedite! Așadar, să vedem care sunt principalele tendințe! 

           Anul acesta se va miza pe accentul buzelor, așa că lăsați deoparte luciul transparent. Culoarea preferată va fi cea a cojii de mandarină, deci portocaliu/oranj.



              ♥ În contast cu buzele puternice, tenul va fi luminos, sprâncenele naturale. Pentru asta, puteți folosi un BB Cream, iar pentru a contura ușor sprâncenele alegeți un fard sau creion special. Dacă totuși nu puteți renunța la machiajul ochilor, puteți opta pentru un fard în nuanțe arămii




        
                 În privința hainelor și accesoriilor, se vor alege cele cu imprimeu cu litere, cu diverse jocuri de cuvinte. Cu cât mai trăsnite, cu atât mai bine!

    aici


  
             Franjurii, deși s-au regăsit și în sezoanele anterioare, vor ocupa o poziție fruntașă în acest an. 




Care dintre tendințele de mai sus sunt pe gustul vostru și pe care le veți adopta?

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More