vineri, 7 februarie 2014

Idei de cadouri pentru Valentine's Day


         Se apropie Valentine's Day și Dragobetele. Este o perioadă dedicată îndrăgostiților și o ocazie numai bună pentru reduceri. Personal, eu nu cred că e nevoie de o anumită zi pentru a ne arăta sentimentele față de cel de lângă noi, însă mi se par drăguțe aceste așa-zise sărbători. Dacă ar fi să aleg doar una dintre cele două, aș alege cu siguranță Dragobetele!
          Cum am spus mai sus, e o ocazie super pentru a beneficia de reduceri, iar în mediul online deja găsiți reduceri semnificative. Spre exemplu, Kurtmann ne oferă un discount de 50%, valabil până pe 10.02.2014 .

          De pe Ecco-Shoes îmi voi face atât mie un cadou, cât și persoanei iubite și voi beneficia de o reducere de 30%. Promoția e valabilă pentru încălțăminte și genți, până pe data de 16 februarie.

 
 
De pe Tinar vă recomand aceste articole vestimentare. Vă spun și un mic secret : dacă plătiți cu cardul, aveți transportul gratuit.
 
 
 
Dacă doriți ceva amuzant, puteți alege cu încredere un cadou de pe FunGift. Veți beneficia de transport gratuit la o comandă de minim 25 lei, până pe data de 13 februarie.
 
 
 
Nu în ultimul rând, dacă iubita ta este pasionată de machiaj/unghii ( sau iubitul, doar sunt și Make-up Artiști celebri printre reprezentanții sexului masculin ) , puteți opta pentru produse profesionale, truse sau beauty case-uri.
 
 
 
 
 
Voi ce cadouri veți lua pentru persoana iubită?
 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More